Interning at Prolon Benelux B.V.

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Food & Beverages
Company size Small (10-49)
City Amsterdam

About Prolon Benelux B.V.

De gezondste vastenkuur voor een krachtig en vitaal welzijn. Profiteer van alle voordelen van vasten, terwijl je toch lekker kan blijven eten. 🌿

Wij zijn ProLon. Wij geven mensen de restart voor hun gezondheid die ze verdienen. Dit doen wij door het aanbieden van de gezondste 5-dagen vastenkuur in de markt. Je profiteert met onze vijfdaagse kuur van alle voordelen van vasten, terwijl je toch lekker kan blijven eten. Van origine is ProLon uit Amerika en wordt het wereldwijd al door heel veel mensen gebruikt, waaronder ook celebrities Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow.

De kuur bevat precies afgemeten macronutriënten (vetten, koolhydraten en proteïne) en micronutriënten (essentiële vitamines en mineralen) die naar aanleiding van 20 jaar onderzoek, zorgvuldig zijn samengesteld om de beste effecten van vasten te ervaren, waarbij je toch voldoende gevoed wordt.

Slechts één kuur zorgt al voor een verjonging van je lichaam doordat je lichaam een reset krijgt en daarbij oude en beschadigde cellen afgebroken worden.

We zijn niet weer een nieuw sapjeskuur of crashdieet: ProLon is wetenschappelijk onderbouwd en bestaat al ruim 20 jaar.

Internships at Prolon Benelux B.V.

Subscribe or sign in to view the available internships.