ICT Strategie B.V.

Bedrijfsgegevens
ICT Strategie B.V.
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Oudenbosch, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Shipbuilder (ICT Strategie BV) is een kennisbedrijf dat actief is in de scheepsbouwindustrie. Wij helpen onze klanten (Scheepsontwerpers, Scheepsbouwers, Scheepseigenaren, etc.) de informatie te beheersen die belangrijk is voor alle stakeholders tijdens de levenscyclus die het schip doorloopt. Dit loopt uiteen van tender-, ontwerp-, bouw fase tot en met de ontmanteling. De te beheren informatie is vaak dusdanig omvangrijk en complex dat deze niet meer te bevatten is door één of meerdere personen en ook lastig te documenteren en op te slaan is zonder specifieke software tools. Daarom biedt ICT Strategie haar eigen ontwikkelde software Shipbuilder aan.

ICT Strategie heeft de afgelopen 10 jaar 3 versies van haar software met succes ontwikkeld en aangeboden. Half 2020 is de beslissing genomen onderzoek te starten naar de ontwikkeling van een nieuwe versie van de software. Daar kwam uit voort dat het opportuun zou zijn het verleden te laten vallen en vanaf de grond aan een geheel nieuwe versie te ontwikkelen.

De hoofdredenen voor geheel nieuwe start voor de volgende versie is om makkelijk gebruik te kunnen gaan maken van de nieuwste technologieën die anno 2022 beschikbaar zijn. Denk hierbij aan graph databases, containers, 12-factor principle, ABAC, etc.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij ICT Strategie B.V.