IntercomDirect B.V.

Bedrijfsgegevens
IntercomDirect B.V.
Branche Techniek / Engineering
Locatie Soest, Nederland
Bedrijfsomschrijving

IntercomDirect is een snel groeiende speler op het gebied van professionele intercomsystemen voor de particuliere en zakelijke markt. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van alle mogelijke intercomsystemen.

Daarnaast zijn wij sterk in camerasystemen, toegangscontrole, postkasten en draadloze deurbellen. Onze webshop voorziet in een ruim aanbod van eenvoudig te installeren intercoms en deurbellen.

Onze technische dienst richt zich op het installeren, onderhouden en vervangen van de complexere systemen. Of het nu gaat om een traditioneel bekabelde intercom of een compleet toegangscontrolesysteem; voor ieder project hebben wij de juiste kennis in huis.

Service, een goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan bij ons op nummer één. Zonder tevreden klanten geen succesvol bedrijf. Mede door onze klantvriendelijke aanpak groeien wij snel. Dat maakt ons trots op onze gerealiseerde projecten, en op onze trouwe klanten.

Bedrijfspresentatie