Secret Collect BV.

Bedrijfsgegevens
Secret Collect BV.
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Arnhem, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Over Secret View

Secret View verandert de wereld van mystery shopping onderzoeken. Als jonge, disruptieve partij op een ouderwetse, stoffige markt zijn wij hier om de boel op te schudden. Wij bieden kleine en grote (retail)organisaties een oplossing om te leren van feedback op basis van echte ervaringen. Dat valt in de smaak, want wij werken voor bedrijven zoals Albert Heijn, Rituals, Gall & Gall, PathΓ©, NS Stations, Dyson en America Today. We voeren jaarlijks tienduizenden mystery shopping opdrachten uit samen met onze community, die bestaat uit meer dan 20.000 leden.

Ons kantoor is gevestigd aan het Velperplein in het centrum van Arnhem. Dit is een centraal gelegen plek, dicht bij Arnhem CS en de belangrijkste toegangswegen.

Wat bieden we jou?

We geven je de ruimte om je te ontwikkelen op onbekend terrein. We stappen af van het traditionele cultuurtje en geloven erin dat creativiteit, intelligentie en werkplezier maximaal naar boven komen in een vrije en open werksfeer. Bovendien zijn er regelmatig gezellige borrels en krijg je vaak gezelschap van kantoordogs Ted en Kygo!

Bovendien koop je geregeld leuke kleding, lekker eten en andere producten op kosten van de zaak. Jij gaat namelijk, net als iedereen die werkzaam is op Secret View HQ, ook zo nu en dan zelf mystery shopping opdrachten uitvoeren om te weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij Secret Collect BV.