Stage lopen bij Zoons vastgoed BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Makelaardij / vastgoed
Locatie Rijswijk, Nederland

Over Zoons vastgoed BV

Aangenaam!

Waar je woont is waar je leeft. Logisch dus, dat je een huis wilt, dat perfect bij je woonwensen past.

En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Wij zijn Zoons Vastgoed. En wij kopen huizen!

Natuurlijk kopen wij die huizen niet alleen, wij verkopen die huizen ook. Niet in alle gevallen, zoals bij je huis verkopen en terughuren.

Maar vaak wel, zoals bij direct verkopen. Jij verkoopt je huis aan ons en wij verkopen die later weer, zodat iemand anders er kan wonen, werken, leven en genieten. En omdat iedere goede verkoop begint bij de aankoop, hebben wij ons in de afgelopen jaren meer en meer gericht op het goed aankopen van huizen.

Jouw woonwens en jouw belang voorop.

Met goed aankopen bedoelen we dat we dat vooral doen in jouw belang, als verkoper. Zo hebben we een unieke aanpak ontwikkeld, dat je helpt je huis snel en slim te verkopen, zonder rompslomp, risico en onnodig hoge kosten aan makelaars die veelal voor hun eigen belang werken. Een aanpak bovendien, die ervoor te zorgt dat je je woonwensen echt beantwoord ziet. In een oplossing die perfect bij je past. In alle gevallen. We houden namelijk altijd rekening met je persoonlijke wensen en nemen je alle zorgen uit handen in alle stappen van het verkoopproces.

Of dat nu gaat over snel verkopen, over verkopen en terughuren van je huis voor extra kapitaal, of over het verkopen van een huis dat je via een erfenis verkregen hebt. Wij kopen huizen. Met 100% zekerheid, zonder voorbehoud van financiering, waarbij de hele verkoop meestal binnen een week geregeld is. Om dit mogelijk te maken, hebben we een groot netwerk aan beleggers en een groot eigen vermogen opgebouwd. En dat alles, zodat jij er je voordeel mee kunt doen als je besluit je huis direct te verkopen aan Zoons Vastgoed.

Stages bij Zoons vastgoed BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.