Stage lopen bij Colgate-Palmolive Nederland B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Cosmetica / Persoonlijke verzorging
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Weesp, Nederland

Over Colgate-Palmolive Nederland B.V.

We geloven in 'een toekomst om over te glimlachen' die aan iedereen toebehoort
Het aansturen van optimisme houdt in dat we ons iedere dag weer voor de volle 100% inzetten om een gezondere planeet op te bouwen en een glimlach op ieders gezicht te mogen toveren.

De kracht van optimisme
Optimistisch ingesteld zijn lijkt vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. In een positieve instelling schuilt echter een kracht waarmee je het roer van je leven in eigen hand kunt nemen. We delen levensechte verhalen van diegenen die de moed hebben gevonden om elke dag opnieuw al glimlachend te beleven en die zich steeds hebben ingezet om van de wereld een betere plek te maken. Put hier inspiratie uit om hetzelfde te bereiken!

Doorheen onze positieve betrokkenheid en bekrachtiging sturen we iedereen aan op een optimale mondhygiëne
Iedereen heeft recht op een stralende en gezonde glimlach. Daarom zetten we ons in om de standaardnormen voor een goede mondhygiëne verder door te trekken, waar ook. Samen met onze experts leren kinderen reeds van jongs af aan hoe de juiste mondverzorgingsgewoontes vast te leggen, om zo een gezonde mondhygiëne de nodige impuls te geven.

Het toegankelijk maken van een goede mondverzorging

We hebben wereldwijd voortvarende initiatieven ontplooid, zodanig dat de nodige informatie en hulpmaterialen m.b.t. een goede mondhygiëne toegankelijk is voor iedereen. Ook zodat iedereen, waar dan ook, hun beste glimlach tevoorschijn kan toveren.

Meer in de detail

Een betere, mooiere toekomst voor onze planeet
We zijn continu op zoek naar verbeterde en duurzamere manieren voor de vervaardiging van onze productverpakkingen, en dit slaat ook op een verminderd gebruik van plastic en water, met een zo min mogelijke verspilling en afval als gevolg. Een gezonde planeet tovert immers, als van nature, een gezonde glimlach tevoorschijn bij ieder van ons.

Stages bij Colgate-Palmolive Nederland B.V.

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.