Interning at Vince Group

Warning, you are not logged in
Would you like to see more? Log in or create an account

Company details

Industry Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Company size Medium (50-249)
City Emmen

About Vince Group

Het verkrijgen en beheren van de volledige marktketen
Wij geloven in onafhankelijkheid! Het in handen krijgen en beheren van de gehele keten heeft ons als Group oneindig veel mogelijkheden gegeven. We kunnen daarom snel en flexibel bouwen aan onze dromen; wij zijn immers onze eigen leverancier en klant!

Onze verkopen richten zich zowel op de B2B, B2C als B2D markten in inmiddels tien Europese landen. Met drie eigen productielocaties, een groothandel met acht locaties, eigen internationale E-commerce platforms en eigen winkels is de Vince Group een hard groeiende meubel-octopus.

Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 180 werknemers in Nederland en 85 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Internships at Vince Group

Subscribe or sign in to view the available internships.