Vince Group

Bedrijfsgegevens
Vince Group
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Emmen, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Het verkrijgen en beheren van de volledige marktketen
Wij geloven in onafhankelijkheid! Het in handen krijgen en beheren van de gehele keten heeft ons als Group oneindig veel mogelijkheden gegeven. We kunnen daarom snel en flexibel bouwen aan onze dromen; wij zijn immers onze eigen leverancier en klant!

Onze verkopen richten zich zowel op de B2B, B2C als B2D markten in inmiddels tien Europese landen. Met drie eigen productielocaties, een groothandel met acht locaties, eigen internationale E-commerce platforms en eigen winkels is de Vince Group een hard groeiende meubel-octopus.

Vanuit onze eigen fabriek in China worden razendsnelle leveringen gegarandeerd en is er volledige controle op de kwaliteitsbewaking. Door enorme voorraden in meerdere magazijnen kunnen alle orders dezelfde dag nog op transport. De snelle groei wordt grotendeels gerealiseerd door onze eigen merken; Dimehouse, Livin24 & Furnwise. Met meer dan 180 werknemers in Nederland en 85 in China, bouwt de Vince Group dagelijks aan het verder uitbouwen van haar dromen en ambities!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.