Yellowgrape

Bedrijfsgegevens
Yellowgrape
Branche Marketing, reclame & communicatie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Het zijn boeiende, zeg maar gerust sensationele tijden voor e-commerce. De technologie gaat als een speer en biedt bijna onbeperkt ruimte voor creativiteit. Wie het spel doorgrondt, kan fenomenale dingen doen. Dat is wat hier gebeurt. Onze grootste drijfveer is pure pioniersdrift. We willen alles doorgronden en er als eerste bij zijn. Niet makkelijke sier maken met 80 procent, maar voortdurend door het plafond stoten. Herken je dat gevoel? Ben jij ook zo iemand? Dan is Yellowgrape misschien de perfecte familie voor jou.

We werken in hartje Amsterdam voor succesvolle opdrachtgevers. De inzet is hoog, de sfeer gemoedelijk. We genieten van elkaars talenten en eigenheid en werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. Kom kennismaken met ons.

Yellowgrape heeft voor de tweede keer op rij een plek in de lijst van Best Workplaces in Nederland behaald. Daar zijn we ontzettend trots op! De score wordt namelijk volledig bepaald door onze collega’s. Eerder dit jaar is Yellowgrape voor de derde keer op rij uitgeroepen tot een Great Place to Work. Dat deze behaalde score ook voor een tweede keer goed is voor een plek binnen de lijst van Best Workplaces, is de absolute kers op de taart.

De score van Great Place to Work komt onder meer tot stand met de Trust Index: hoe fijn vinden mensen het om bij Yellowgrape te werken? Hier worden vragen gesteld aan de hand van een vijftal thema’s.

Gemiddeld geven onze collega’s Yellowgrape bij de Trust Index een 9,0 op deze thema’s. Waarbij de subthema’s Verbondenheid, Vakbekwaamheid en Opleidings- en/of Ontwikkelingsmogelijkheden het hoogst scoren.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.