OFI

Bedrijfsgegevens
OFI
Branche Food & Beverages
Bedrijfsomvang Groot (250+)
Locatie Koog aan de Zaan, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Overzicht

ofi's expertise: ingrediënten met toegevoegde waarde, rechtstreeks van de bron. Onze focus ligt op de grondstoffen en ingrediënten waar we wereldwijd om bekend staan: cacao, koffie, zuivel, noten en specerijen. We innoveren voortdurend in alle facetten van onze onderneming.Van plantenwetenschap en duurzaamheid, tot productie of productontwikkeling. We benutten de mogelijkheden die onze heerlijke producten samen kunnen creëren, inalle categorieën. We maken het waar in iedere stap, van plant tot smaakbeleving.

Wees de verandering voor goed voedsel en een gezonde toekomst

Dat is onze purpose. Wij kunnen veranderaars zijn. Waarom? Omdat we op grote schaal opereren, in veel landen actief zijn en ons altijd afvragen hoe we dingen beter kunnen maken. Daargeloven we in. We telen, kopen en produceren ingrediënten die goed zijn voor het levensonderhoud van boeren, voor de gezondheid en het welzijn van consumenten en voor de wereld om ons heen. Ontdek op onze website hoe we dit aanpakken. Daar lees je ook meer over waar we verder mee bezig zijn en hoe we je kunnen helpen om échte verandering en impact te creëren.


Make it real

We geloven in het ruwe potentieel – van de natuur, ingrediënten, mensen, technologie, ideeën. We nemen niet zomaar genoegen met wat ons wordt voorgehouden. We vragen ons af: wat kan dit nog meer zijn? Op elk vlak gebruiken we onze verbeelding en knowhow om een creatievere, productievere en duurzamere aanpak te vinden. Wat we ook doen, met wie ook, we maken het altijd waar.

Bedrijfspresentatie