CaptureTech

Bedrijfsgegevens
CaptureTech
Branche Automatisering en ICT
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Nieuw-Vennep, Nederland
Bedrijfsomschrijving

CaptureTech levert het bewijs dat 1 expert in ICT, voor logistiek én kantoor, grote voordelen heeft. Door inzet van slimme hard- en software. Data kent immers geen verschil tussen kantoor en logistiek.
Waarom wij die claim kunnen maken? Omdat CaptureTech veel meer is dan een normale ICT expert: Onze oorsprong ligt in het efficiënter maken van logistieke processen door de inzet van slimme software en Auto ID technieken als Voice Recognition en RFID. Al 20 jaar. En beheren we naast de ICT van de logistiek, ook kantoor ICT van onze klanten.

CaptureTech kenmerkt zich door een platte organisatie met enthousiaste medewerkers. De lijnen zijn kort en we spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Drive wordt enorm gewaardeerd en gaat gepaard met vrijheid om eigen initiatieven te kunnen en te durven nemen. Flexibel werken vanuit huis, met z’n allen lunchen en een vrijdagmiddag borrel kenmerken ook de CaptureTech bedrijfscultuur.

Aan de slag met de nieuwste technologieën bij een internationale en informele organisatie waar teamwork, collegialiteit en kennis delen centraal staan? Bij ons kun je je kennis verdiepen en uitgroeien tot specialist. We hebben langdurige klantrelaties waardoor je echt van begin tot eind betrokken bent in het gehele proces.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.