Stage lopen bij Gunes administratie & financieel advies

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Financiën, administratie & accounting
Locatie Den Haag, Nederland

Over Gunes administratie & financieel advies

Op zoek naar een Uitdagende Stage bij Günes Administratie in Den Haag?

Günes Administratie, gevestigd in het bruisende Den Haag, nodigt jou uit om deel uit te maken van ons team als stagiaire! Met 10 jaar ervaring en als trots lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), bieden wij een geweldige kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in de wereld van boekhouding, belastingadvies en financiële planning.

Waarom stage lopen bij Günes Administratie?
- Leer van ervaren professionals: Werk zij aan zij met deskundige financiële specialisten en vergroot je kennis op dit gebied.
- Persoonlijke groei: Ontwikkel je vaardigheden en groei als professional in een ondersteunende en stimulerende omgeving.
- Echte verantwoordelijkheid: Neem deel aan echte projecten en draag bij aan de groei van ons bedrijf.
- NOAB-lidmaatschap: Werk samen met een team dat de hoogste normen van professionaliteit en kwaliteit handhaaft.

Bij Günes Administratie begrijpen we dat stagiaires de toekomst van ons vak zijn, en we zijn vastbesloten om jou te helpen slagen. Of je nu geïnteresseerd bent in boekhouding, belastingadvies of financiële planning, bij ons kun je waardevolle ervaring opdoen.

Doe mee met ons team en maak je klaar voor een boeiende stage-ervaring die je professioneel zal verrijken. Klaar om de eerste stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons succes en tegelijkertijd je eigen carrière kunt ontwikkelen.

Stages bij Gunes administratie & financieel advies

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.