Van Thiel United B.V.

Bedrijfsgegevens
Van Thiel United B.V.
Branche Productie
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Beek en Donk, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Van Thiel United is de wereldmarktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige steiger oplossingen voor de bouw en industrie. Deze industrieën zijn continu in beweging en bij VTU is alles er op gefocust om mee te kunnen bewegen met deze dynamiek. Klantgerichte innovatie is hierbij van cruciaal belang en draagt bij om van een niche speler naar een steeds bredere applicatie te verschuiven.

Met een team van meer dan 40 mensen, produceren wij onze unieke koppelsystemen in onze fabriek in Beek en Donk. Wij zijn hierin uniek en zijn continu samen met onze klanten op zoek naar de volgende innovatie. Doordat wij aan klanten over de hele wereld verkopen, hebben wij een zeer dynamische klanten groep.

Mijn naam is Jan Benes en ik ben sinds kort de nieuwe Algemeen Directeur. Het bedrijf heeft tot nu toe een vrij conservatieve houding gehad en ik ben in het proces om dit om te draaien. Mijn doel is om veel meer werken vanuit de klantbehoefte; ... en communicatie, via al onze media, is daarbij van cruciaal belang.

IK BEN OP ZOEK NAAR JOU!! Jij, die zoveel drive heeft en die mij echt kan helpen om er een dynamisch bedrijf van te maken...

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.