VONQ - Scildon

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Scildon. Wij geloven dat veel zaken in de financiële wereld simpeler kunnen en dat dat leidt tot meer grip en rust bij mensen. Als we zien dat het lukt geeft dat een kick! We maken de zaken simpel. Intern en extern. Met simpele producten, duidelijke voorwaarden, door goed bereikbaar te zijn en duidelijke taal te spreken. Wij helpen met producten op het gebied van vermogensvorming, pensioenen en risicoverzekeringen particulieren en bedrijven hun financiële doelstellingen te realiseren tegen zo laag mogelijke premies en kosten. We bieden mogelijkheden die de financiële toekomst van klanten en hun nabestaanden veiligstellen.
Met elkaar werken we iedere dag hard aan de ontwikkeling van een bedrijf met een aantrekkelijk leef- en werkklimaat. Waarin we ons thuis voelen en het naar ons zin hebben. We streven naar een goede balans. We bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kansen en ruimte krijgt om te groeien.

Binnen Scildon zijn de lijnen kort en de werkzaamheden divers. Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo is er een uitgebreid vrijwilligersprogramma bij verschillende instanties, zoals Sherpa, waarbij veel collega’s betrokken zijn. We steunen goede doelen en ondernemen duurzaam. We doen ook graag mee aan sportevenementen, zoals de Hilversum City Run, ons jaarlijkse Scildon tennistoernooi en de Roparun.

Er heerst een informele en open cultuur binnen Scildon. Als je hier werkt, word je uitgedaagd om je steeds aan te passen aan de veranderende omgeving. Wij vinden het leuk om ons te blijven ontwikkelen. Vanaf januari 2020 zijn we daarom ook overgestapt van een traditionele manier van beoordelen naar een vorm van beoordelen waarin feedback en continu in gesprek zijn leidend zijn. We blijven op koers door onze merkwaarden; Eigenzinnig inlevend en duidelijk. En met succes. De afgelopen jaren hebben wij verschillende Adfiz prijzen gewonnen. En daar zijn we trots op!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.