The Dynamic Way

Bedrijfsgegevens
The Dynamic Way
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Locatie Amsterdam, Nederland
Bedrijfsomschrijving

The Dynamic Way

The Dynamic Way is opzoek naar hét nieuwe commerciële talent in de installatie branche. 99% van de mensen kan ons vertellen waarom het niet kan, wij zijn juist om zoek naar de 1% die ons kan vertellen waarom het wel kan!

Een echte aanpakker dus, met de drive om bij deze snelgroeiende startup te werken en samen met ons de installatie branche op scherp gaat zetten.

The boring way or The Dynamic Way!

The Dynamic Way (TDW) is een merk dat is opgericht met als doel om unieke, mooie en betaalbare producten aan te bieden die in elke badkamer passen. Passie voor design en kwaliteit, dat is wat ons inspireert.

Het is niet zomaar een badkamer, het is jouw badkamer. The Dynamic Way biedt een compleet assortiment om de volledige badkamer in te richten. Met een team van designers, inkopers en installateurs werken wij dagelijks aan de nieuwste vooruitstrevende producten. Er wordt zorgvuldig gekeken naar materialen, vormen, verpakkingen om zo de mooiste producten te creëren.

Ons belangrijkste doel is om onze klanten elke keer weer te verrassen met kwalitatieve en innovatieve producten. Door trends te combineren met hoogwaardige materialen worden producten ontwikkeld die perfect in de badkamer van nu passen. Naast het als maar groeiende Dynamic Way assortiment importeren wij een prominent leidingsysteem uit Oostenrijk.

Bedrijfspresentatie