Spoon Moment

Bedrijfsgegevens
Spoon Moment
Branche Food & Beverages
Locatie Haarlem, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Wat is Spoon Moment?
Bij Spoon Moment draait alles om bewuste keuzes maken voor je lichaam en geest. Onze theelepels zijn gevuld met superfoods en honing, zodat je op een natuurlijke en gemakkelijke manier je gezondheid kunt ondersteunen. En het beste van alles? Het smaakt ook nog eens heerlijk!

Onze mixen bevatten superfoods als curcuma, matcha en gember, die bekend staan om hun gezonde eigenschappen. En de toegevoegde honing zorgt niet alleen voor een licht zoete smaak, maar ook voor extra voedingsstoffen en antioxidanten.

Een familiebedrijf, met een passie voor gezondheid
Spoon Moment is opgezet door de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel. Het waren échte koffiedrinkers die vonden dat het hoog tijd werd voor een gezonder drinkpatroon gedurende de dag. “Er worden dagelijks 33.5 miljoen koppen koffie in Nederland gedronken.” stelt Nicky Butter. “Nu kan een kop koffie best goed voor je zijn, maar door teveel koffie gaan de gezonde effecten ervan verloren. Wij vonden het tijd voor een switch!”.

Na 8 jaar succes met The HoneySpoon, internationaal verkrijgbaar via de horecagroothandel, gingen de zusjes en hun vader op zoek naar de perfecte ingrediënten voor een ready-to-serve thee in zelfde lepelvorm. De HoneySpoon is in een nieuw jasje gestoken en na maandenlang testen en proeven zijn er drie perfecte combinaties met 100% Turkse dennenhoning ontstaan: Matcha, Curcuma en Ginger.

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.