Godrive.nu

Bedrijfsgegevens
Godrive.nu
Branche Autobranche
Locatie Weesp, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Een auto, maar dan zonder gedoe! Godrive.nu is een flexibele oplossing voor een veranderende wereld met het alles-in-een auto abonnement. Met ons unieke alles-in-een, flexibele abonnement is godrive.nu hét alternatief voor het hebben of leasen van een auto. Gewoon een gemakkelijk abonnement met een vast bedrag per maand. Dus zónder verborgen kosten. Het enige wat de klant doet is tanken of laden. Wel zo (h)eerlijk toch?

Bij godrive.nu bouwen we aan iets groters. De wereld verandert in een rap tempo en wij willen de consument helpen om te genieten van mobiliteit zoals de consument dat wil. Wij werken toe naar een flexibele wereld die de behoeften van mensen op het gebied van mobiliteit begrijpt. Samen met onze partners werken we hard aan een perfect passend aanbod. Op naar duurzame mobiliteit.

We werken samen met meer dan honderd verschillende autobedrijven door heel Nederland. Samen bieden we een goed onderhouden, jong gebruikte auto voor een vast bedrag per maand. Dankzij het unieke godrive.nu afleverprotocol weet de consument zeker dat de auto in top staat is op het moment dat de auto wordt thuisbezorgd.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Godrive.nu