Stage lopen bij Apéro BV

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Food & Beverages
Locatie Bloemendaal, Nederland

Over Apéro BV

Apéro is ontstaan uit een gedeelde liefde voor goed eten en gezelligheid. Onze eerste winkel is sinds September 2023 gevestigd in Bloemendaal, waar wij dé plek zijn voor gezelligheid en het gemakkelijk samenbrengen van mensen met uitstekend eten, of het nu gaat om een vrijdagmiddag borrel, familiediner, een bedrijfsevenement of een feestelijke viering. We hebben wisselende afhaalmaaltijden, bijzondere winkelproducten en een met zorg zelf uitgezocht assortiment wijnen. Daarnaast hebben we ambachtelijk bereide koffie in onze knusse koffiecorner.

Wij zijn meer dan zomaar een winkel; we zijn een beleving. Bij Apéro kunnen klanten terecht voor een breed assortiment van smaakvolle hapjes, borrelplanken en maaltijden, allemaal vers bereid door onze gepassioneerde koks. Onze klanten variëren van levensgenieters tot fijnproevers, en we streven ernaar om voor iedereen de perfecte borrelervaring te creëren.
Onze ambitie is om door te groeien naar 50 eigen winkels in Nederland waarbij we een enthousiast team nodig hebben om door te groeien.

Zie ook https://www.instagram.com/apero_bloemendaal/

Stages bij Apéro BV

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.