Stage lopen bij IntoTax

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Zakelijke dienstverlening
Locatie Etten-Leur, Nederland

Over IntoTax

We are a company specialized in company formation, accounting and tax returns in the Netherlands for international companies. We have customers from countries all over the world.
We are a small, but growing company with short lines of communication and it is fun with us, laughter is also important and, above all, it should be fun to do an internship.
At our company you can learn a lot about international business in the Netherlands and Europe.
We have a sales and accounting department, you can work in both departments to gain experience. and perhaps stay with us for a longer period if you like it.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsoprichting, boekhouding en belastingaangiftes in Nederland voor internationale bedrijven. Wij hebben klanten uit landen over de hele wereld.
Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf met korte lijnen en bij ons is het ook gezellig, lachen is ook belangrijk en het moet vooral ook leuk zijn om stage te lopen.
Bij ons bedrijf kan je veel leren inzake internationaal zakendoen in Nederland en Europa.
We hebben een sales en boekhoudafdeling, bij beide afdelingen kan je aan de slag om ervaring op te doen en wellicht bij ons blijven werken als het je bevalt.

Stages bij IntoTax

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.