Stage lopen bij NICEEY B.V.

Let op, je bent niet ingelogd
Wil je meer zien? Log in of maak een account

Bedrijfsgegevens

Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Locatie Amsterdam, Nederland

Over NICEEY B.V.

WIE ZIJN WIJ?
Niceey, opgericht in 2020, is een merk en online retailer, voortgekomen uit de visie van een toegewijd en gepassioneerd team. Ons doel is om voortdurend nieuwe, hoogwaardige producten te ontwikkelen die jouw leefomgeving in huis en tuin verrijken. Bij Niceey is luxe betaalbaar. Onze producten zijn niet alleen trendy, maar ook van buitengewone kwaliteit.

WAAR LUXE BETAALBAAR IS

Als ondernemers hebben wij altijd ervaren hoe frustrerend het kan zijn om te veel te betalen voor producten van goede kwaliteit. Dit was de drijfveer achter Niceey. Met ons Direct-To-Consumer (D2C) model kunnen wij producten grootschalig inkopen en deze aanbieden tegen bijzonder concurrerende prijzen. Dit betekent dat jij, als gewaardeerde klant, kunt genieten van hoogwaardige producten zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Niceey is de plek waar luxe voor iedereen bereikbaar wordt.

BESTE EN SNELSTE KLANTENSERVICE
Klantenservice staat bij Niceey centraal. Wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen als het gaat om het bedienen van onze klanten. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons vooral weten! Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 19:00 uur via customersupport@niceey.nl of je kunt ons bellen op 020 238 0777.

Stages bij NICEEY B.V.

Schrijf je in of log in om de beschikbare stages te bekijken.