The Public Network

Bedrijfsgegevens
The Public Network
Branche Zakelijke dienstverlening
Bedrijfsomvang Klein (10-49)
Locatie Maarssen, Nederland
Bedrijfsomschrijving

Ambitieuze en enthousiaste kandidaten de kans geven om hun stempel te drukken op de Nederlandse maatschappij, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Het is onze missie om young professionals met de juiste motivatie en denkstijl de kans te geven om bij te dragen aan zingeving in de wereld door middel van een carrière bij maatschappelijke organisaties. Wij geloven dat mensen met frisse ideeën en een passie voor verandering de toekomst van ons land kunnen vormgeven.

The Public Network biedt verschillende traineeships aan waarmee young professionals zichzelf een nieuwe definitie kunnen geven. Ze investeren in zichzelf door een programma te volgen dat vol zit met persoonlijk leiderschap, het opdoen van vakkennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Of ze nu geïnteresseerd zijn in politiek, milieu, gezondheid, technologie of een ander relevant onderwerp, wij hebben een programma dat bij hen past.

Onze traineeships zijn ontworpen om professionals klaar te stomen voor een carrière bij de (semi-) overheid. Ze zullen de kans krijgen om te werken aan belangrijke projecten, onder leiding van ervaren professionals, en tegelijkertijd te leren over de werking van een organisatie en hoe ze hier veranderingen kunnen realiseren.

Bij The Public Network geloven we dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd of achtergrond. We nodigen daarom ambitieuze kandidaten van harte uit om zich bij ons aan te melden voor een traineeship.

Geloof jij ook dat iedereen het verschil kan maken en wil jij talenten hiervan bewust maken? Meld je dat vooral bij ons, we ontmoeten jou graag!

Bedrijfspresentatie
Er is nog geen videopresentatie toegevoegd.
Stages bij The Public Network