Startschot maatschappelijke stage

Bouschraa Elhrouz - 14 November 2007 15:45 - 1119 vertoningen

Minister-president Balkenende en staatssecretaris Marja van Bijsterveldt geven donderdag 15 november tijdens de Dag van Respect het landelijke startschot voor de maatschappelijke stage.

Onder het motto 'Samen Leven Kun Je Leren' geeft staatssecretaris Van Bijsterveldt op de tekst en uitleg over de maatschappelijke stage aan scholieren, scholen en aanbieders van maatschappelijke stageplaatsen. Samen met minister-president Balkenende lanceert Van Bijsterveldt vervolgens de nieuwe website 'samenlevenkunjeleren.nl', waar vanaf 15 november alle informatie over de maatschappelijke stage te vinden is die relevant is voor scholieren, scholen en stageaanbieders.

Op dit moment lopen circa 60.000 middelbare scholieren een maatschappelijke stage. Vanaf 2011 moet elke middelbare scholier een maatschappelijke stage lopen. Dat heeft het kabinet onlangs besloten. Scholieren kunnen zelf de maatschappelijke stageplek kiezen die bij hen past. Kijk ook op: www.samenlevenkunjeleren.nl

Bron: Ministerie van OCW

Feeds

RSS feed
Atom feed

Gerelateerde artikelen

Redactie

Onze redactie stelt je dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studeren en stage lopen. Heb jij interessant nieuws? Onze contactgegevens zijn:

Adres
Nijverheidsweg 7
4104AN Culemborg

Volg ons