Stageplaza.nl genomineerd voor Amsterdamse Ondernemers Prijs

Door Laura Geenen - 14 Oktober 2008 13:45 - 1202 vertoningen

Dit jaar wordt voor het eerst de Amsterdamse Ondernemers Prijs uitgereikt. Het is een initiatief van Economische Zaken Amsterdam en de Kamer van Koophandel. De Amsterdamse ondernemers prijs is voor creatieve, innovatieve ondernemers die de lat steeds hoger leggen. De prijs heeft als doel om publiekelijk waardering uit te spreken voor Amsterdamse ondernemers. Stageplaza.nl is ook genomineerd voor Amsterdamse ondernemer 2008.

Stageplaza.nl genomineerd

Ook Stageplaza.nl is genomineerd voor de Amsterdamse Ondernemers Prijs. Vorige week werden de laatste tien bedrijven bekend gemaakt die nog in de race zijn. Stageplaza.nl behoort nu tot die laatste 10 bedrijven die kans maken op de prijs. Komende weken zullen de juryleden en de registeraccountant van BDO Accountants en Adviseurs de bedrijven gaan bezoeken en beoordelen. Tijdens hun bezoeken zullen zij niet alleen kijken naar de cijfertjes, maar ook zullen zij in gesprek gaan met medewerkers. Op grond van hun beoordelingen zullen de juryleden drie ondernemers kiezen.

Bekendmaking Amsterdamse ondernemer 2008

De winnaar van de Amsterdamse Ondernemers Prijs zal woensdag 5 november tijdens het Zakenfestival Amsterdam bekend worden gemaakt. Juryvoorzitter en wethouder Lodewijk Asscher zal de prijs aan de winnende ondernemer uitreiken. De winnaar ontvangt naast de wisseltrofee en een replica, een cheque van € 5.000 en 2 Business Class Tickets naar New York, aangeboden door KLM en gratis publiciteit in de Telegraaf.

Niet zomaar een ondernemer

De ondernemers die meedoen moeten wel aan een behoorlijke lijst criteria voldoen. Zo moet de ondernemer:

  • zich kenmerken door creativiteit, innovatie en handelsgeest
  • de afgelopen 3 jaar een groei hebben doorgemaakt op het gebied van omzet, winst of personeel
  • directeur of grootaandeelhouder zijn
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • minimaal 3 jaar in Amsterdam gevestigd zijn
  • niet meer dan 250 medewerkers tellen