Zoek je stage via Google Maps

Door Bianca Schotanus - 29 April 2008 16:55 - 648 vertoningen

Google Maps is sinds 2007 uitgegroeid tot een vaak gebruikt medium om op zoek te gaan naar een straat, plaats of bedrijf. Stageplaza.nl springt daar nu handig op in en brengt stages en Google Maps samen op de Stageplaza website.

Zoeken

Op de homepage van de website van Stageplaza.nl staat het kopje 'Zoek stage met Google Maps'. Hier kan iedere student op zoek gaan naar een stage door middel van een landkaart. Hier zien studenten gelijk of het stagebedrijf bij hen in de buurt ligt. Studenten kunnen ook zien of er meerdere bedrijven in die buurt zijn die op zoek zijn naar stagiairs.

Selecteren

Er kunnen stagevacatures in heel Nederland gezocht worden. Selecteer een provincie, opleidingsniveau en functiegebied en krijg direct een overzichtskaart met alle beschikbare stages.