Met 1 klik op weg naar een nieuwe baan

Door Bianca Schotanus - 6 Mei 2008 16:04 - 738 vertoningen

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de Clickbeurs georganiseerd. Het is een online carrièrebeurs dat door totaljobs.nl wordt georganiseerd. Deze unieke online beurs biedt studenten en starters met nul tot vier jaar werkervaring de mogelijkheid om potentiële werkgevers direct online te ontmoeten.

Partner

Een groot voordeel ten opzichte van andere beurzen is dat clickbeurs.nl vier weken lang, 24 uur per dag te bezoeken is. De beurs is vanaf 1 mei ( de dag van de Arbeid) geopend voor werkzoekenden. Er zijn verschillende partners die de beurs mogelijk maken, waaronder Hyves, maar ook Stageplaza.nl is een partners op de beurs en krijgt een eigen stand waar studenten een stage kunnen vinden.

Vacatures

Op clickbeurs.nl zijn verschillende stands van Nederlandse bedrijven die vacatures aanbieden. Onder andere Sogeti, Rabobank, het Rijk en Siemens hebben een stand op de virtuele beurs. Er zijn banen in de ICT, technische, marketing en financiële markt.

Award

In 2006 was clickbeurs.nl al een groot succes, met maar liefst 100.000 bezoekers. De beurs won in 2007 een internationale prijs, de Innovatieve Online Marketing Award van Onrec. In 2007 waren er 160.000 bezoekers. Dit jaar worden er nog meer bezoekers verwacht. Met meer vacatures, partners en stands dan voorgaande jaren is de Clickbeurs zeker een bezoek waard.