Stageplaza’s koninginnedag groot succes

Door Bianca Schotanus - 6 Mei 2008 11:37 - 549 vertoningen

Op koninginnenacht en -dag stond Stageplaza in samenwerking met Radio Decibel Amsterdam op verschillende pleinen in de binnenstad van Amsterdam. De radiozender zorgde voor de muziek en Stageplaza was er bij met een promotieteam om het gezellig te maken.

Drukte

Met koninginnenacht was het drukker dan beide organisaties hadden verwacht. Duizenden mensen stonden van zeven uur 's avonds tot één uur 's nachts op het Rembrandtplein te feesten. De dj's van Radio Decibel Amsterdam zorgden voor verschillende muziekstijlen en de drank vloeide rijkelijk.

Artiesten

De volgende dag ging het feest door. Om twaalf uur was het al erg druk op het Spuiplein en het Max Euweplein. Dankzij het onverwachte mooie weer en de goede sfeer bij de feestende mensen was het een groot succes. Verschillende dj's van Radio Decibel waren aanwezig om te zorgen voor de nodige muzikale klanken. Er waren ook verschillende artiesten uitgenodigd, zoals Alain Clark, Elize en Quincy. Tegen negen uur 's avonds was het feest tot zijn einde.

Foto's

Het Stageplaza promotieteam, onder leiding van Remco van Musscher, sprak van een groot succes. "Ik had nooit verwacht dat het zo groots en druk zou zijn. Het was een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!", vertelt van Musscher na de festiviteiten. "Er zijn honderden foto's gemaakt en deze zijn allemaal te zien op de website van Stageplaza."

Voor de foto's van koninginnenacht en -dag, klik hier