Stage Plein op Sp!ts Nobiles Careerevent 2008

Door Rogier Kind - 23 Juli 2008 13:58 - 1995 vertoningen

Stageplaza is door Smart Events en Nobiles benaderd om op 31 oktober en 1 november het Stageplein te organiseren op het Sp!ts Nobiles Careerevent. Als marktleider in de stagebemiddeling is Stageplaza de aangewezen partij om dit terugkerende evenement waar ruim 10.000 bezoekers worden verwacht te organiseren.

Ambitieus & toonaangevend

Sinds februari 2008 hebben Nobiles Media en Smart Events hun krachten gebundeld onder de vlag van het beursgenoteerde Telegraaf Media Nederland. Deze stap stelt hen in staat om in zowel voor- en najaar een kwalitatief landelijk carrière-evenement te organiseren.

De leukste stagebedrijven

Het Stageplein zal bestaan uit maar liefst 30 stagebedrijven die hun stages en afstudeeropdrachten tijdens de beurs beschikbaar stellen. Daarnaast wordt er door Stageplaza een CVcafé georganiseerd waar hbo en wo studenten onder het genot van een drankje kunnen netwerken met toonaangevende stagebedrijven.

Stage lopen in het buitenland

In Nederland neemt de vraag naar een buitenlandse stage steeds verder toe. Om deze reden besteedt Stageplaza speciaal aandacht aan internationale stages op het Stageplein. Diverse workshops en internationale programma's zullen tijdens de beurs voor studenten beschikbaar zijn.