Nederlandse Summer School groter dan Cambridge

Bregje Rooijendijk - 25 Juli 2008 16:14 - 644 vertoningen

Deze zomer zullen ruim 1300 studenten meer dan tachtig landen vertegenwoordigen in de Summer School in Utrecht. Daarmee is deze school groter dan Cambridge. Afgelopen zondag werd de Summer School officieel geopend.

Koninklijk ontvangst

De ex van prinses Irene, prins Carlos Hugo de Bourbon-Parma, verzorgde de verwelkoming van de studenten. De prins zal deze zomer drie seminars geven aan de Summer School. De opening vond plaats in het academiegebouw van de universiteit. Ook loco-burgemeester Harrie Bosch en Yvonne van Rooij, voorzitter van het college van bestuur, hielden hier een speech.

Grenzeloos

Deze 21ste editie van Utrecht Summer School bevat meer keuzemogelijkheden dan ooit tevoren. De studenten hebben de keuze uit meer dan 60 verschillende cursusprogramma's. Het extensieve programma bestaat uit een groot aantal verschillende vakken op hoog academisch niveau. Naast het studieprogramma worden ook culturele, sportieve en andere sociale activiteiten georganiseerd.

Bron: AD.nl

Feeds

RSS feed
Atom feed

Redactie

Onze redactie stelt je dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studeren en stage lopen. Heb jij interessant nieuws? Onze contactgegevens zijn:

Telefoon
088 555 4000
E-mail
redactie@stageplaza.nl

Volg ons