Stage lopen in Canada

Door Bregje Rooijendijk - 4 Juli 2008 18:30 - 1414 vertoningen

Stageplaza heeft er een nieuwe partner bij op het gebied van persoonlijke bemiddeling. INTERNeX International Exchange (1999) is gespecialiseerd in het organiseren van stages in en werkervaring in Vancouver, Toronto en de rest van Canada.

Stage in Canada erg populair

In Nederland is de vraag naar een stage in het buitenland erg groot. Maar liefst 62% van de studenten ambieert een stage in het buitenland. Zo blijkt uit het Nationaal Stage Onderzoek 2008 van Stageplaza.nl. Canada is daarbij één van de meest populaire landen.

INTERNeX als betrouwbare partner

Tijdens een grote stagebeurs in Canada zijn Stageplaza en INTERNeX in gesprek geraakt. Al snel bleek dat beide partijen veel voor elkaar kunnen betekenen. INTERNeX is namelijk een zeer betrouwbare en professionele organisatie met jarenlange ervaring in het bemiddelen van stageplaatsen voor internationale studenten in Canada.

Persoonlijke bemiddeling

Stageplaza is sinds deze zomer begonnen met het bemiddelen van de eerste studenten naar Vancouver. Geïnteresseerde studenten kunnen voor een intake terecht bij het hoofdkantoor van Stageplaza in Amsterdam. Tijdens een goed gesprek wordt er geluisterd naar de wensen van de student. Tegelijkertijd wordt er een profiel gemaakt waarmee de student voorgesteld kan worden bij diverse bedrijven in Canada. INTERNeX gaat vervolgens met deze gegevens aan de slag om het juiste stagebedrijf bij de student te vinden.

Accommodatie

INTERNeX beschikt tevens over vele accommodatiemogelijkheden binnen heel Canada. Deze appartementen zijn bedoeld voor internationale studenten die interesse hebben om naar Canada te komen voor een stage.

Ook stage lopen in Canada? Neem contact op met Stageplaza en vraag naar de mogelijkheden!