Stageplaza op Sp!ts Nobiles Careerevent 2008

Door Bregje Rooijendijk - 21 Augustus 2008 18:26 - 1134 vertoningen

Over tweeënhalve maand is het zover, dan zal het Sp!ts Nobiles Careerevent 2008 plaats gaan vinden. Stageplaza.nl organiseerde dit voorjaar al het Nationaal Stage-evenement, dit najaar zal zij het nog grootser aanpakken met het Nationaal Stage- en Afstudeerevenement.*

Stages en afstudeeropdrachten

Op het Sp!ts Career Event van dit voorjaar merkte Stageplaza dat er heel wat studenten interesse hebben in een carrièrebeurs waar ze zich kunnen oriënteren op stages en afstudeeropdrachten. Waar Stageplaza.nl dit voorjaar het Nationaal Stage-evenement organiseerde, zal zij dat dit najaar uitbreiden naar het Nationaal Stage- en Afstudeerevenement.

Tal van mogelijkheden

Op dit evenement komt het CV-café waar hbo- en wo-studenten onder het genot van een drankje kunnen netwerken met toonaangevende stagebedrijven. Ook kunnen studenten hier een cv-check doen door deskundigen van het werving- en selectiebureau CVTalent. Cv's worden gecontroleerd en, waar gewenst, aangepast. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn tot het geven van een presentatie door middel van een elevator pitch. Hierbij wordt een korte video van de bezoeker gemaakt aan de hand waarvan de student zich kan presenteren.

10.000 bezoekers

Remco van Musscher, manager Recruitment & Events: "Op dit jaarlijks terugkerende evenement verwachten we zo'n 10.000 bezoekers. We hopen dat een groot aantal hiervan ons Stage- en Afstudeerevenement bestaande uit ongeveer 30 stagebedrijven weer zal komen bezoeken!"