Nationaal Stage Onderzoek Studenten 2008 (2/2)

Door Laura Geenen - 14 Januari 2009 15:45 - 3363 vertoningen

Dit onderzoek heeft plaatsgevonden aan de hand van een online enquête. Het onderzoek is verspreid onder studenten van verschillende niveaus in heel Nederland. Naast studenten uit de Stageplaza database zijn er ook studenten via onderwijsinstellingen benaderd. Op deze manier hebben we een zo breed en betrouwbaar mogelijk beeld gecreëerd van de gebeurtenissen in stageland.

Inhoud onderzoek

In het onderzoek wordt er gevraagd naar de mening van studerend Nederland op het gebied van stage ervaringen. Er komen diverse onderwerpen naar voren, zoals stage begeleiding, discriminatie tijdens solliciteren, groenpluk en stagevergoeding.

Aantal respondenten: 1476 studenten

Onderzoeksperiode: oktober t/m december 2008