Stage forum van Stageplaza.nl

Door Arjan Sinkeldam - 13 Mei 2009 16:48 - 2502 vertoningen

Vragen over de stage die je maar niet beantwoord krijgt? Wil je jouw stage-ervaringen delen of gewoon even lekker klagen over die irritante stagebegeleider met zo'n rotklusjes? Het stage forum op Stageplaza.nl is bedoeld voor al deze onderwerpen en meer. Discussieer met andere stagiaires en de redactie van stageplaza.nl over de ins en outs rondom de stage.

Waarom een stage forum?

Op het stage forum kun je randzaken rond het stagelopen bespreken. Deze onderwerpen hebben misschien niet altijd de hoogste prioriteit maar kunnen toch erg belangrijk voor je zijn. Misschien zijn er anderen die hetzelfde hebben meegemaakt of kan de redactie van Stageplaza.nl helpen. Help de medestagiair verder en wordt er zelf wijzer van!

Wat kan er allemaal?

Op het forum kun je gedachten uitwisselen en eventuele vragen stellen. Om berichten op het forum te kunnen plaatsen moet je, mocht je deze nog steeds niet hebben, eerst een account aanmaken. Vervolgens kun je helemaal los gaan in de klaagcorner, je wijsheid etaleren in de vorm van stage tips & trucs of die brandende vraag over de website van stageplaza.nl stellen.

Tot slot

Waar je ook voor komt, het forum is er voor jou. Mocht er een vraag, stelling of topic zijn waar je iets zinnigs over kunt melden schroom dit dan niet. Je bijdrage is altijd welkom. Ook de redactie van Stageplaza.nl is iedere dag aanwezig om vragen te beantwoorden, zich te mengen in interessante discussies en te reageren op stellingen.