Al tien jaar stages en afstudeeropdrachten via Stageplaza.nl

Door Arjan Sinkeldam - 11 Juni 2009 16:44 - 1895 vertoningen

In augustus viert Stageplaza.nl haar 10-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft Stageplaza.nl al meer dan 100.000 stagiaires aan een stageplaats geholpen en meer dan 20.000 werkgevers voorzien van het talent uit het netwerk van Stageplaza.nl.

Al 10 jaar stagiaires Stageplaza.nl brengt al een decennium studenten en werkgevers snel en efficiënt bij elkaar voor een vruchtbare combinatie van leren en werken, de stage. Stageplaza werkt al 10 jaar samen met zowel multinationals als het MKB. Ieder jaar komen er weer duizenden stagiaires via Stageplaza.nl aan een leuke en bovenal leerzame stage.

De afgelopen 10 jaar veel veranderd

De afgelopen 10 jaar heeft Stageplaza.nl zowel de vraag als het aanbod in de stagebranche enorm zien veranderen. De stagiaires van vandaag zijn in vergelijking met de collega stagiair 10 jaar geleden een stuk mondiger, zelfstandiger en door het competentie gerichte onderwijs sluiten de vaardigheden veel beter aan bij de praktijk. De stagiair van vandaag is meer een lerend werknemer en gedragen zich hier dan ook naar.

Ook de eisen die bedrijven aan een stagiaires stellen zijn enorm veranderd de afgelopen 10 jaar. BPV bedrijven vragen tegenwoordig veelal om assertieve en stressbestendige stagiaires die hun vak verstaan. De stage vaak een voorbode...... Voor bedrijven is Stageplaza.nl al 10 jaar de snelste en efficiëntste manier om met talentvolle studenten in contact te komen. Intern onderzoek van Stageplaza.nl heeft aangetoond dat één op de drie stagiaires na de stageperiode een baan krijgt aangeboden. Hieruit blijkt nog maar eens dat een degelijk stagebeleid een goed instrument is voor het werven van geschikt personeel.