Het nieuwe stageseizoen begint!

Door Arjan Sinkeldam - 22 Juni 2009 14:26 - 1284 vertoningen

In september begint het nieuwe stageseizoen weer. Ieder seizoen komen er weer duizenden studenten via Stageplaza.nl aan een nieuwe stage of afstudeeropdracht. Ook dit seizoen brengt Stageplaza.nl weer vele werkgevers en studenten met elkaar in contact. Het stageseizoen loopt zoals ieder jaar van september/oktober tot en met januari en van februari/maart tot en met juni.

Wees op tijd en plaats vandaag uw stage 10 jaar bemiddeling tussen stagiair en werkgever hebben Stageplaza.nl een schat aan ervaring opgeleverd. Wat verwachten studenten van een stage? Waar letten ze op? Wanneer gaan ze op zoek? Allemaal vragen die Stageplaza.nl bezig houden en waar regelmatig onderzoek naar wordt gedaan.
Neem bijvoorbeeld het Nationaal Stage Onderzoek Studenten dat jaarlijks door Stageplaza.nl wordt uitgevoerd. Dit onderzoek laat zien dat de meeste studenten zo’n 3 maanden van tevoren op zoek gaan naar een stage. Dit betekent dat het nú het beste moment is om in actie te komen om de ideale stagiair te werven.

Waarom een stagiair?

  • Korte inwerktijd
  • Actuele kennis
  • Lage loonkosten
  • Frisse blik op uw organisatie

Neem contact op met Stageplaza.nl en u krijgt, uiteraard geheel vrijblijvend, alle informatie die u nodig heeft.