Stage dienstverlening & service Stageplaza.nl. UPDATE

Door Arjan Sinkeldam - 9 Juni 2009 12:20 - 1656 vertoningen

Stageplaza.nl is voortdurend bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en servicegerichtheid naar zowel werkgevers, branchgenoten als stagiaires. Om deze reden is Stageplaza.nl altijd op zoek naar nieuwe, efficiënte en effectieve instrumenten ter uitbreiding van de dienstverlening. De vernieuwde persoonlijke pagina en de SMS Alert zijn de laatste aanvullingen van Stageplaza.nl en verkleinen de afstand tussen stagiair, werkgever en stageplaza.nl

Persoonlijke pagina

De persoonlijke pagina is verbeterd en uitgebreid. Nieuwe onderdelen van de persoonlijke pagina zijn de persoonlijke accountmanager die wordt voorgesteld, het mededelingenbord waar de werkgever in direct contact staat met de accountmanager en een getoonde selectie geschikte stagiaires die aan de hand van de openstaande advertenties dagelijks worden geselecteerd.

Er zijn ook een paar zaken aangepast en verbeterd. Zo kunnen werkgevers bijvoorbeeld specifieker aangeven waarom een student al dan niet voor een sollicitatie uitgenodigd wordt. Een voorwaarde voor al de aanpassingen en veranderingen was echter dat de pagina niets aan overzichtelijkheid mocht verliezen.

SMS Alert

De stage SMS Alert is een handig instrument dat de werkgever in staat stelt direct na het accepteren van een potentiële sollicitant een gepersonaliseerde SMS naar de kandidaat te versturen. Wanneer het bedrijf een geschikte kandidaat vindt en deze accepteert krijgt het de optie de SMS online kosteloos te verzenden. De kandidaat stagiair wordt op de hoogte gesteld van de belangstelling en krijgt, indien gewenst door de klant, de naam en contactgegevens van de relevante bedrijfsfunctionaris met de oproep zo snel mogelijk contact op te nemen.

De voordelen

Gebleken is dat zowel bedrijven als studenten veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering en een snelle follow-up. De bemiddeling tussen werkgever en student is gebaat bij een goede dienstverlening en snelle, effectieve communicatielijnen tussen werkgever, student en bemiddelaar. De vernieuwde persoonlijke pagina en de SMS Alert voorzien hierin en verkleinen de afstand tussen stagiaire, werkgever en Stageplaza.nl

Innovatie

Vanuit het innovatieve karakter is Stageplaza.nl voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van haar dienstverlening naar zowel de opdrachtgever, stagiaires als branchegenoten. De persoonlijke pagina en de SMS alert zijn de laatste aanvullingen op de dienstverlening van Stageplaza.nl.