Stageplaza.nl levert maatwerk

Door Arjan Sinkeldam - 1 Juli 2009 11:23 - 1079 vertoningen

Vorige week is de actie van The Society Shop en Stageplaza.nl van start gegaan. In het kader van deze actie verloten Stageplaza.nl en The Society Shop om de twee weken een op maat gemaakt pak en krijgt iedere student die zich bij Stageplaza.nl inschrijft €100,- korting op een maatpak van The Society Shop.

Actie

Stageplaza.nl en The Society Shop weten hoe belangrijk een representatief voorkomen is tijdens je stage of wanneer je voor het eerst de arbeidsmarkt op gaat. Om deze reden hebben ze de handen ineengeslagen om samen deze actie op touw te zetten.

Positieve reacties

Ondertussen hebben verschillende positieve geluiden de redactie van Stageplaza.nl bereikt. Zo is de bon die recht geeft op €100,- korting al veelvuldig van de site gedownload en hebben verschillende stagiair(e)s de bon bij The Society Shop ingeleverd. Tegen inlevering van de bon hebben zij €100,- korting gekregen een op maat gemaakt pak.

Actie nu al een succes

Vorige week is ook het eerste maatpak verloot onder de nieuw ingeschreven studenten. De eerste winnaar is Kevin Maessen. Kevin was uiteraard erg blij met winnen van het maatpak. Zijn maten zijn opgemeten en binnen zes weken kan hij het pak ophalen bij The Society Shop in de Van Baerlestraat te Amsterdam.