Stagebedrijf zoeken?

Door Rogier Kind - 14 September 2009 19:13 - 1915 vertoningen

Op zoek naar stage en afstudeerbedrijven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Stageplaza heeft namelijk alle stagebedrijven van Nederland voor jou beschikbaar. Doordat Stageplaza samenwerkt met alle andere stagebureau's van Nederland, en alle bedrijven die op zoek zijn naar stagiaires en afstudeerders. Heb je nu één vaste plek om direct jou leukste stagebedrijf te zoeken.

Stagebedrijf per sms? Stage Plaza heeft ook een gratis stage-sms dienst, dus als je ook direct je stagebedrijf gratis per sms wilt ontvangen, dan ben je hier aan het juiste adres! Je vindt meewerkstages, afstudeeropdrachten, deeltijd of voltijd, stages in elke branche. Van MKB bedrijven tot grote multinationals bieden wij in elke sector vele stages in Breda aan!

Martkleider Stageplaza is sinds 1998 marktleider in online bemiddelt jaarlijks meer dan 100.000 stagiaires en afstudeerders aan 1 of meer stageplaatsen. Wij beschikken over meer dan 15.000 stagebedrijven, die continue online actuele stage en afstudeeropdrachten ter beschikking stellen. Of je nu mbo, hbo of wo studeert, Stageplaza helpt jou direct aan de juiste stage of afstudeeropdracht.

Simpel en snel? Je bespaart veel tijd door je in te schrijven op deze website. Inschrijving duurt slechts 5 minuten en je ontvangt dan gratis in je mail box alle relevante stage of afstudeeropdrachten. Wij hebben stages van stagebedrijven voor alle opleidingen van Nederland, voor mbo, hbo en wo niveau.

Dus bespaar jezelf veel ergernis door niet meer afzonderlijk een stagebedrijf te mailen of te bellen, maar schrijf 1 keer in bij de grootste Stagebank van Nederland. Servicedesk Onze stageadviseurs staan op werkdagen voor je klaar van 08:00-20:00 uur en zijn te bereiken op 0800-4455660 en per mail op info@stageplaza.nl Of surf direct naar Stageplaza.nl en schrijf je in!