Stagebureau?

Door Rogier Kind - 14 September 2009 19:43 - 1550 vertoningen

Bent u op zoek naar een stagebureau? Stageplaza.nl is hét stagebureau van Nederland. Doordat Stageplaza samenwerkt met alle andere stagebureaus van Nederland, hoef u niet langer meer diverse stagebureaus af te bellen of te mailen.

Tijdbesparend

U bespaard dus veel tijd en geld door op 1 vaste plek u stages of afstudeeropdrachten aan ons stagebureau aan te bieden, terwijl u gematcht kunt worden aan stagiaires en afstudeerders van alle opleidingen en voor alle branches en sectoren.

Stageplaza

Het Stagebureau Stageplaza coördineert al meer dan 10 jaar lang alle online vraag en aanbod van stageplaatsen en het organiseert en begeleidt, projecten, kenniskringen en netwerken met als doel voldoende goede en kwalitatieve stageplaatsen en afstudeeropdrachten te creëren in alle sectoren en branches in Nederland.

Martkleider

Stageplaza is sinds 1998 marktleider in online bemiddeling van stages en beschikt jaarlijks over meer dan 100.000 actuele stagiaires en afstudeerders, en verzorgt voor mee dan 15.000 bedrijven 1 of meerdere stagiaires per jaar. Of u nou een multinational, ZZP-er MKB-er bent, ons stagebureau heeft voor u altijd het hele jaar de juiste stagiaire of afstudeerder per direct beschikbaar voor u. Stagebureau servicedesk Onze stageadviseurs staan op werkdagen voor je klaar van 08:00-20:00 uur en zijn te bereiken op 0800-4455660 en per mail op info@stageplaza.nl Of surf direct naar Stageplaza.nl en schrijf je in!