Effectief Solliciteren voor stagiairs - Gratis E-book

Door Rogier Kind - 12 Januari 2010 13:32 - 2821 vertoningen

Stageplaza.nl heeft een gratis online e-book ontwikkeld waarin essentiële sollicitatietips staan voor stagiairs en studenten om goed te kunnen solliciteren naar een stage. Aanleiding is het feit dat de Nederlandse student niet goed op de hoogte is van de sollicitatiecultuur in Nederland. Gemiddeld hebben studenten maar liefst zeven sollicitaties nodig om een stage te bemachtigen.

Goed leren solliciteren naar een stage

Het E-book Effectief Solliciteren is ontwikkeld door Stageplaza.nl en wordt gratis verspreid onder mbo, hbo en wo studenten in heel Nederland. Stagiairs leren hoe ze een sollicitatiebrief schrijven en een CV opstellen. Maar vooral de do's en don'ts tijdens het sollicitatiegesprek worden besproken.

Vergoot je kansen op een superstage!

Een goede voorbereiding is cruciaal wanneer je solliciteert naar een stage of afstudeeropdracht. Zelfkennis speelt daarin een grote rol. "Studenten zijn slim, maar ontzettend slecht in het verkopen van zichzelf", aldus Patricia Zebeda, van filenetwerken.nl.

Download het gratis E-book op Stageplaza.nl

Het E-book wordt verspreid via onderwijsinstellingen in heel Nederland. Stagiairs kunnen ook via Stageplaza.nl een gratis exemplaar downloaden.