Stageverslag schrijven? Gratis E-book voor stagiairs!

Door Rogier Kind - 22 Januari 2010 18:27 - 1677 vertoningen

Je stage afronden met een goed stageverslag. Voor veel stagiairs blijkt het nog vrij lastig te zijn om alle werkzaamheden overzichtelijk te bundelen in een stageverslag. Gelukkig krijg je nu hulp van Stageplaza.nl, dankzij het gratis e-book 'Stageverslag Schrijven' vol tips en adviezen.

Je stage afronden met een stageverslag

Stageverslagen zijn er om de kennis en ervaringen die je op de stageplek opdoet te structureren en geven tevens een goed inzicht in het stagebedrijf en de afdeling waar jij stage hebt gelopen. Een stageverslag stelt je dus in staat om meer uit je stageperiode te halen.

Stageverslag; de do's en don'ts

Om dit instrument goed te benutten moet je natuurlijk wel weten hoe je een goed stageverslag schrijft. Om deze reden is dit document opgesteld. Het document helpt je bij het voorbereiden en schrijven van je stageverslag en laat je zien hoe je tot een goede lay-out komt.

Stagiairs kunnen nu het gratis e-book downloaden, vol informatie over het schrijven van een stageverslag.