Stageplaza op de HvA Bedrijvendag

Door Jasmine Hakkert - 24 November 2011 09:49 - 942 vertoningen

Stageplaza was woensdagochtend aanwezig op de HvA bedrijvendag. Dit is voor bedrijven een mogelijkheid om in contact te komen met studenten. Stageplaza heeft deze kans gebruikt om studenten de kansen te laten zien van een inschrijving bij Stageplaza.

Jim en Anton van Stageplaza hadden de verantwoordelijkheid voor de stand. Vanuit Anton is het initiatief gekomen om hieraan deel te nemen. Anton loopt momenteel een meeloopstage bij Stageplaza. Hij wilde studenten meer kennis laten maken met Stageplaza. "Dit is een goede manier om veel studenten te bereiken." In februari starten weer veel afstudeerstageperiodes, en niet iedereen heeft nog een stageplek. Deze studenten konden zich meteen inschrijven bij Stageplaza. Op die manier konden ze meteen gematcht worden aan interessante stages. Het prikbord gaf een globaal overzicht van interessante vacatures voor de studenten. Het bord trok dan ook vele lezers, waar de contactgegevens van de accountants beschikbaar waren. Studenten kunnen hierdoor makkelijk een deel van ons ruime aanbod bekijken.