Stageplaza Serious Stageplekken Request

Door Jasmine Hakkert - 28 November 2011 12:22 - 938 vertoningen

Samen met 3FM wilt Stageplaza zich inzetten voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Stageplaza hanteert in de maand een speciale Serious Request actie. Wij doneren van elk verkocht vacaturepakket €100,- aan Serious Request.

Stageplaza zet zich in Nederland in om studenten aan een stageplek te helpen. We willen de studenten hier een stapje helpen op weg naar een goede toekomst. Maar niet alleen studenten in Nederland hebben recht op een goede toekomst. Daarom steunt Stageplaza Serious Request.

Een moeder is vaak de spil in een gezin. Als zij een toekomst heeft, kan ze haar kinderen ook een toekomst bieden. Om als Stageplaza een grote bijdrage te kunnen doen, hebben we inschrijvingen nodig van bedrijven. Deze bedrijven zullen ook op de vacature de vermelding krijgen dat ze met hun vacature een bijdrage leveren aan Serious Request. Voor bedrijven is dit ook de mogelijkheid om indirect Serious Request te steunen. Wij doneren een deel van hun bedrag aan Serious Request. Maar zullen ook een goede match met studenten creëren. Door ons grote bestand aan studenten is een match goed en eenvoudig te realiseren.

Wilt u onze Serious Request actie steunen? Bel dan naar 0800 - 4455660 of ga naar www.stageplaza.nl/voor_werkgevers/inschrijven