Studenten in actie!

Sanne Linsen - 23 Maart 2011 12:16 - 760 vertoningen

Naar alle waarschijnlijkheid gaan studenten op 29 maart opnieuw in protest tegen de plannen die de Tweede Kamer heeft op de bezuinigingen in het onderwijs.

Een groep studenten dat de website Studenteninactie.nu gelanceerd heeft, gaat samen met verschillende studentenorganisaties actie voeren. De demonstraties zullen gehouden worden wanneer de Tweede Kamer voor de laatste keer in overleg gaat over de collegegeldverhoging voor langstudeerders. Vooralsnog staat het debat gepland op 29 maart, maar voor de definitieve datum van de demonstraties kun je de website en het facebook- event van Studenteninactie in de gaten houden.

Studenteninactie geeft aan dat ze woedend zijn omdat ze bij eerder protest op 21 januari volkomen genegeerd werden. Deze studenten gaan daarom opnieuw de strijd aan tegen de plannen van de Tweede Kamer. Studenteninactie hoopt dat studenten vanuit het hele land zich aansluiten aan dit protest. Studenteninactie; "We roepen alle studenten en docenten op om op te komen voor goed en betaalbaar onderwijs en zich bij ons aan te sluiten. De demonstraties zullen plaatsvinden op het plein in Den Haag. "

Bron: Studenteninactie.nu

Feeds

RSS feed
Atom feed

Redactie

Onze redactie stelt je dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studeren en stage lopen. Heb jij interessant nieuws? Onze contactgegevens zijn:

Telefoon
088 555 4000
E-mail
redactie@stageplaza.nl

Volg ons