Hoe test u uw stagiaires?

Door Barry Reede - 6 Juni 2011 16:46 - 1773 vertoningen

Thomas International is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Stageplaza/Globalplacement.

Stageplaza.nl is de grootste stagebank van Nederland waar werkgevers hun stagevacatures en afstudeeropdrachten plaatsen en waar elk jaar 20.000 stagiairs en afstudeerders hun stage vinden. Globalplacement is de online bemiddelaar voor internationale stages, afstudeerstages en traineeships. De website is ontwikkeld in navolging van de Nederlandse succesformule van Stageplaza. Door Globalplacement wordt de bemiddeling tussen internationale bedrijven en stagiairs verbeterd en worden internationale barriéres verkleind.

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 stagiairs na de stage in dienst komt. Stagiairs van vandaag zijn dus vaak de medewerkers van morgen. Met deze gedachte in het achterhoofd ziet Stageplaza/Globalplacement het belang van een goede selectie. Door middel van de Thomas PPA methode voegen zij een nieuw element toe aan de werving van studenten. Via de stage-vacaturepakketten hebben werkgevers toegang tot een Student Report. Dit is een specifiek voor Stageplaza/Globalplacement ontwikkeld rapport, en uitsluitend verkrijgbaar via een abonnement bij Stageplaza.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van PPA bij stagiaires kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij brengen u graag in contact met Stageplaza en Globalplacement