Complete stage verzonnen

Door Marjolein van de Flier - 10 Oktober 2012 15:19 - 1277 vertoningen

Een student van de Hogeschool Rotterdam is voor goed naar huis gestuurd. Afgelopen week kwam aan het daglicht dat de student zijn stage volledig uit zijn duim gezogen heeft. De student deed alsof hij stage liep en schreef zelfs een stageverslag compleet met vervalste handtekeningen.

En nee, dat was niet én handtekening. De student maakte een urenverantwoordingsdocument waar maar liefst 178 handtekeningen in voor kwamen. Hij probeerde waarschijnlijk extra geloofwaardig over te komen. Helaas, plannetje mislukt. Het bestuur van de Hogeschool Rotterdam heeft hem de zwaarste sanctie opgelegd. Hij moet zich uitschrijven van de opleiding. Het is de eerste keer ooit dat het bestuur deze sanctie aan een student oplegt.