Dag van de Stage!

Door Marjolein van de Flier - 3 Oktober 2012 13:04 - 1420 vertoningen

Vandaag, 3 oktober 2012, is de Dag van de Stage!

Voor alle werkgevers: zet je stagiair in het zonnetje, haal koffie voor hem of haar en geef een extra complimentje. En voor alle stagiaires: laat jezelf verwennen. Weet je stagebegeleider niet dat het vandaag Dag van de Stage is? Dan moet je hem hier gewoon op wijzen! Dit doe je natuurlijk niet door het gewoon te vertellen. Nee, kijk even op http://www.ditismbo.nl/home/download-dag-van-de-stage.Hier staan leuke plaatjes die je bijvoorbeeld op het koffieapparaat kunt plakken. Dag van de Stage is een initiatief van Dit is mbo; de brancheorganisatie van alle door de overheid bekostigde mbo instellingen. Dit is mbo maakt duidelijk wat het mbo is en hoe belangrijk beroepsonderwijs en vakmanschap zijn binnen de Nederlandse economie. StagePlaza is van mening dat;niet alleen de mbo-stagiaires moeten worden beloond vandaag maar dat alle stagiares, in Nederland of het buitenland, een eigen dag verdienen. Het is tenslotte morgen ook dierendag en over een paar maanden weer moeder- en vaderdag. Wij wensen daarom alle stagiaires een hele fijne dag toe, geniet ervan!