Fleur Kriegsman (20) finalist Studenten Ondernemers Prijs

Door Jos van Leeuwen - 7 Augustus 2012 18:35 - 1874 vertoningen

AMSTERDAM, 06 augustus 2012 - Internetonderneemster Fleur Kriegsman (20) heeft de finale van de Studenten Ondernemers Prijs 2012 bereikt. De eigenaresse van Hipvoordeheb.nl, die Commerciele Economie voor toekomstige Ondernemers studeert aan de HVA, werd uit 51 deelnemers geselecteerd.

Op 6 september aanstaande maakt de jury de winnaar bekend, in de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout te Den Haag. De winnaar gaat naar huis met onder andere een investering van 5000 euro voor zijn/haar bedrijf. Student Ondernemer van het jaar! Organisator Impressive Green Apple spreekt van het sterkste deelnemersveld ooit. “Dit jaar, ons eerste kroonjaar, is gezegend met het sterkste en meest diverse deelnemersveld tot nu toe. Blijkbaar weet de Student Ondernemer ons te vinden en vinden ook de allerbesten het belangrijk om de titel "Student Ondernemer van het jaar" in de wacht te slepen, aldus Pia van Boven, directeur. Slechts 19 deelnemers waren van het vrouwelijk geslacht. Fleur Kriegsman is de jongste finalist. Zij startte in 2008 haar webshop http://www.hipvoordeheb.nl. Nu, 4 jaar later, is Hip voor de Heb uitgegroeid tot een van de bekendste webshops op het gebied van modeaccessoires. Hipvoordeheb.nl verkoopt kleding en accessoires van onder andere Supertrash en Pieces en het eigen label. Aan de finalisten nu de zware taak om zoveel mogelijk publiciteit voor hun eigen bedrijf te genereren. Hoe zij het hiervan afbrengen: een jurypresentatie op 15 augustus bepaalt wie de winnaar van 2012 wordt. Impressive Green Apple organiseert de Studenten Ondernemers Prijs voor de 5e opeenvolgende keer. Over Hipvoordeheb.nl Fleur Kriegsman: "Ik vind het belangrijk om mee te doen aan deze wedstrijd omdat deelname alleen al goede netwerkmogelijkheden biedt. Dat ik nu tot de finalisten behoor, vind ik een hele eer! De STUOP is een bijzonder en belangrijk initiatief voor studenten zoals ik die het ondernemerschap een kans willen geven. Dat er grote sponsoren zoals ABN AMRO en METRO achter staan, en dat het MINEZ erbij betrokken is, betekent dat ook het bedrijfsleven en de overheid het belang van dit initiatief kennen. Of ik nu win of niet, het is geweldig om hiervan deel uit te maken. Ik raad elke student van harte aan om het ondernemerschap te overwegen. Met mijn bedrijf ga ik het hoe dan ook maken. Binnenkort gaat de Engelse website live en worden internationale bestellingen nog beter gefaciliteerd."