Het einde van de maand...

Door Marjolein van de Flier - 19 September 2012 17:18 - 1598 vertoningen

Stufi op, stagevergoeding uitgegeven en je moet vanavond toch kunnen eten. Ja, het einde van de maand is weer in zicht. Althans, de studentenmaand. We kunnen niet wachten tot het weer de 24e van de maand is. Of nog beter, de 20e. Met de zorgtoeslag redden we het vaak net tot aan de stufi.

Mocht je het met de zorgtoeslag toch net niet redden, dan geeft StagePlaza wat tips om er toch warm bij te zitten die laatste dagen van de maand. Klik bijvoorbeeld tijdens je zoektocht naar recepten op de website van Albert Heijn de budgetoptie aan. Zo heb je al een (lekkere) maaltijd voor nog geen 2 euro per persoon. Via het internet kun je van alles bestellen. Zoek voordat je bestelt altijd een kortingscode via Google. Dit kan je vele euro's besparen. Moet je naar de kapper? Ga dan doordeweeks en kijk van te voren welke kapper studentenkorting aanbiedt. Hopelijk redden jullie het de laatste dag tot de zorgtoeslag nog wel en staat er vanavond weer een haute cuisine biefstukje op tafel.