Korting korting en nog eens korting

Door Nicole Hol - 1 Mei 2013 18:05 - 1508 vertoningen

De Studenten Kortingskrant is een gratis krant voor studenten. De krant is opgericht in 2011 door Nooij en van de Bor en vanaf het begin een groot succes. Ze zijn begonnen met de krant in Amsterdam en ondertussen al uitgebreid naar Haarlem, Hoofddorp en Rotterdam. De krant biedt onderscheidende inhoud en unieke kortingen.

In 2011 werd de krant opgericht met als doel de ondernemers in de Amsterdam in contact te brengen met de studenten. Door middel van aantrekkelijke kortingen leerden de studenten en lokale ondernemingen elkaar kennen. Dit is nog steeds het geval en ieder kwartaal verschijnen er weer nieuwe en verrassende bedrijven in de krant. Niet alleen zijn er vele kortingen te vinden in de krant maar ook het actuele festivaloverzicht staat vermeld in de krant. Op deze manier blijf jij up-to-date van alle festivals die je niet kunt missen. Ook Utrecht en Groningen gaan dit jaar nog een studentenkrant vol met kortingen en leuke weetjes opzetten.

Als student kun jij De Studenten Kortingskrant naar jouw studentenstad halen. De meerderheid van de steden beschikt nog niet over een studentenkrant en dit is voor jou de ideale manier om je eigen krant te beginnen. Op deze manier help je stadsgenoten met het vinden van de leukste, goedkoopste en vernieuwende restaurants, winkels en nog veel meer.

Voor meer informatie zie: Studentenkortingskrant.com