ACE: de internationale faculteitsvereniging van de ESHCC

Jos van Leeuwen - Nov. 19, 2014, 3:50 p.m. - 14557 views

ACE > is de internationale faculteitsvereniging van de faculteit ‘Erasmus School of History, Culture, and Communication’ (ESHCC), waaronder de studies IBCoM, ACW, IBACS, en Geschiedenis vallen.

Het doel van de vereniging is het stimuleren van studiegerelateerde interesses en het verbreden van de horizon van studenten. Door middel van het organiseren van studiereizen naar bestemmingen zowel binnen als buiten Europa, informatieve colleges, diverse excursies, boeiende workshops, carrière georiënteerde evenementen, maar ook sociale activiteiten zoals feesten en borrels, wordt getracht de studenten dichter bij elkaar te brengen en daarnaast een netwerk te bieden aan de studenten.

Hiernaast probeert ACE > een connectie te vormen tussen studenten en hun studie. Leden kunnen deelnemen in een van de tien commissies waarbinnen zij hun sociale en organisatorische vaardigheden kunnen ontwikkelen en waardoor zij actief zullen zijn binnen de vereniging en tegelijkertijd iets kunnen betekenen voor de rest van de leden.

Onze ruim 550 enthousiaste leden zijn gemotiveerd en geambieerd om zich volledig in te zetten voor hun toekomst en hierbij proberen wij als faculteitsvereniging graag te helpen! Voor meer informatie kunt u terecht op www.ifaace.nl of mailen naar info@ifaace.nl.

Feeds

RSS feed
Atom feed

Editorial

Our editorial keeps you up to date on the latest news regarding internships. Do you have any questions or want to reach out to us? Our contact details are:

Telephone
088 555 4000
Email
redactie@stageplaza.nl

Connect with us