Technisch Bedrijfskundige (HBO) stagiair gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Technisch Bedrijfskundige
  • Wanneer
    Ingetrokken 22 - 35 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend in haar branche als dienstverlener in de Industrie en Bouw. Met BRAND hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, asbestsanering en offshore services, metaalconservering en straal- en coatingwerk. BRAND is onderdeel van de Amerikaanse multinational Brand Industrial Services, Inc. De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Binnen de Benelux organisatie van BRAND zijn circa 900 professionals werkzaam.

Momenteel zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiair voor een afstudeeropdracht van de opleiding: Technisch Bedrijfskunde (HBO)

Wat hebben wij te bieden

Een uitdagende afstudeeropdracht, in een professionele werkomgeving, die je alle kansen biedt om invulling te geven aan je afstudeeropdracht en de mogelijkheden schept om deze succesvol en op hoog niveau op te leveren. Zeker als je passie ligt bij duurzaamheid, kwaliteit en industriële isolatie

Wat ga je doen:

Als stagiair zal je op gestructureerde wijze tijdens je afstudeeropdracht het bedrijf, de collega’s, de producten en industriële isolatie afdeling van Brand leren kennen. Het is je taak om van de kennisdragers binnen Brand, geschreven en ongeschreven informatie te verzamelen en deze om te zetten in processen, methodieken en procedures. Hiertoe zal je veel samenwerken met experts die verdeeld over het land gestationeerd zijn. Ook contacten met externe stakeholders is onderdeel van je opdracht. De focus ligt hier op inspectie, corrosie onder isolatie (COI), kwaliteit en duurzaamheid.

Uiteraard zal je met regelmaat “in het diepe” worden gegooid. Dit is tevens jouw kans om eigen inbreng te genereren en de “frisse wind” binnen de organisatie te zijn.

Profiel kandidaat:

Om voor deze afstudeeropdracht in aanmerking te komen moet je een HBO (technisch) bedrijfskundige opleiding volgen. Je bent een energieke persoonlijkheid die goed in staat is om zowel individueel als op teambasis te functioneren. Je staat te springen om met opgerolde mouwen aan de slag te gaan, maar je kunt tevens ook goed het overzicht houden. Pro-activiteit en zelfstandigheid wordt zeker van jou verwacht! Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Je hebt goede kennis van het MS-Office pakket.

Brand biedt:

Standplaats is afhankelijk van je woonplaats in Noord Oost of Zuid Oost Nederland. Wij bieden je een werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten.

Interesse?

Ben jij die frisse wind die het “willen leren” centraal heeft staan, maar óók in staat is om integraal mee te denken en/of de juiste vragen te stellen? Past deze uitdaging bij jou en je interesse? Durf je het aan? Dan hebben wij een geweldige afstudeeropdracht voor jou!

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de website …is.com/nl/. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Edwoud Eiten, Regio Manager NO, via …of Jack Lenssen, Regio manager ZO, via ….

Je motivatie en CV kun je per e-mail sturen naar:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Metaalindustrie
  • Groot (250+)
  • Vlaardingen, Nederland